Post by zecalpoballra on Feb 11, 2022 7:15:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Banana Kong Akció zxij
Hidden Hotel: Miami Mystery Kalandjátékok wuu
Τίγρης και Δράκος. Crouching Tiger, Hidden Dragon. 4,5. Περιπέτεια; 2000
Ξεκίνησε τέλεια, αλλά κάθε ενημέρωση καθιστά πιο δαπανηρή την αναπαραγωγή. Μπορείτε να παίξετε μόνο εάν έχετε αρκετή «ενέργεια» που παίρνετε περιμένοντας, αγοράζοντας την ή δημιουργώντας «συλλογές». Έτσι, όλοι εργάζονται για την κατασκευή συλλογών. Στη συνέχεια, με μια πρόσφατη ενημέρωση, όλοι όσοι είχαν δημιουργήσει συλλογές συνειδητοποιούν ότι έχουν φύγει όλοι. Από τότε, παίζω καθημερινά και έφτιαξα μόνο μία συλλογή, όπου γέμιζα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Ακόμα χειρότερα, τώρα κοστίζει ακόμα περισσότερη ενέργεια για να παίξεις.
Η μόνη μου κριτική για αυτό το παιχνίδι είναι ότι τα αντικείμενα ονομάζονται διαφορετικά ονόματα σε διαφορετικά επίπεδα και μερικές φορές είναι απλώς λανθασμένα, για παράδειγμα η Ημέρα 11 κάτω από το κρεβάτι αναφέρει ένα ζαχαροκάλαμο ως ένα από τα αντικείμενα, αλλά είναι η τυλιγμένη καραμέλα σοκολάτας, η οποία δεν είναι το ίδιο. Μπορεί απλώς να είναι λάθος στη μετάφραση;
Μπήκα στις 51 βδομάδες και δεν μου βγάζει άλλες αποστολές
Καλός
Δεν γράφω ποτέ κριτικές αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτή τη φορά. Το playstore δεν με άφησε να ενημερώσω το παιχνίδι, οπότε δεν μπορούσα να συνεχίσω να παίζω. Οπότε το διέγραψα και το εγκατέστησα ξανά γιατί αυτό λειτουργούσε πάντα όποτε συνέβαινε αυτό με τα άλλα παιχνίδια μου. Αλλά δεν κράτησε την πρόοδό μου. Έτσι το δημοσίευσα και το προσωπικό υποστήριξης με βοήθησε πάρα πολύ. Έχω την πρόοδό μου πίσω και μπορώ να συνεχίσω να παίζω!! Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και αν χρειάζεστε βοήθεια, θα σας βοηθούν συνεχώς. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το παιχνίδι.
poli oreo
Τελειο
Δεν ξέρω πότε άλλαξε το παιχνίδι κ εχασα το ιστορικό του,αλλά δν με πειράζει καθόλου γιατί τώρα είναι πιο ενδιαφέρον!λατρεύω τα καινούργια παζλ!Η ενέργεια βέβαια είναι ένα μικρό πρόβλημα αλλά μπορεί να αποκτήσει πιο εύκολα με τα βίντεο!το μόνο που θα ήθελα θα ήταν κάθε πίστα να μν έχει διαφορετική ενέργεια,καλό θα ήταν να μειώνονταν η ενέργεια με βιντεο
Τέλειο παιχνίδι!
Όμορφο παιχνίδι, αλλά μετά από κάποιο επίπεδο τα αστέρια μαζεύονται τοσο δύσκολα με αποτέλεσμα να χάνει το νόημα του.
Πολύ καλό παιδί!
Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά που έχω παίξει. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να ενσωματώσουν μια διαφορετική ιδέα από ένα παιχνίδι αγώνα. Η ιστορία είναι επίσης αρκετά μυστηριώδης, οπότε σε ελκύει λίγο. Το μειονέκτημα είναι ότι, δυστυχώς, περνάς από ενέργεια αρκετά γρήγορα. Το θετικό είναι ότι αυτό είναι ένα από τα πολύ λίγα παιχνίδια όπου τα νομίσματα που συγκεντρώνετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ενισχυτές και για να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας. Συνολικά, συνιστώ ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Είναι μια καλή στιγμή, αλλά οι ενεργειακές απαιτήσεις με βοηθούν να μην χάνω πάρα πολύ χρόνο ταυτόχρονα κοιτάζοντας το τηλέφωνό μου. μόνο 2 αρνητικά. Οι ιστοί της αράχνης μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να φανούν σε ορισμένες σκηνές, και έχω τελειώσει με όλες τις ιστορίες των κυκλοφοριών και τις σκηνές, οπότε παίζω για χρυσό. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει περισσότερη ιστορία.
Μέχρι ένα σημείο ήταν πολύ καλό μετά άρχισε να κολλάει απίστευτα.
Κολλάει αρκετά συχνα
είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι Μου αρέσει, αλλά μερικές φορές κολλάει και το παιχνίδι σταματά και δεν ξέρω γιατί
Ήμουν τόσο εμμονή με αυτό το παιχνίδι! Το λάτρεψα! Τότε αυτή η τελευταία ενημέρωση με έχει απογοητεύσει εξαιρετικά! Το να χρειάζεται να περιμένεις όλη μέρα για να αποκατασταθεί η ενέργεια στα 480 και κάθε στροφή που παίρνει 60 είναι απαίσιο εκεί όπου έχεις συνολικά μόνο 8 στροφές. Μπορώ να παίζω μόνο μία φορά την ημέρα τώρα, καθώς παίρνει τόσο πολύ. Κρίμα! Δεν θέλω να διαγράψω αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να μπορώ να παίζω περισσότερες από μία φορές την ημέρα. Αλλάξτε το ξανά σε αυτό που ήταν τόσο διασκεδαστικό πριν από αυτήν την απαίσια ενημέρωση!
Έχω αρκετά προβλήματα με το παιχνίδι. Ορισμένα αντικείμενα είναι πολύ μικρά και πρέπει να αγωνιστείτε ενάντια στο ρολόι για να κερδίσετε περισσότερους πόντους/αστέρια Πολλές φορές βρήκα ένα αντικείμενο, το άγγιξα και τιμωρήθηκα μόνο για να ανακαλύψω ότι πρέπει να αγγίξω πλήρως και εντελώς το τετράγωνο του αντικειμένου στη μέση ακριβώς στο ορθή γωνία για να μετρήσει. Επίσης, υπάρχει ένα μέρος όπου σας δίνουν ένα περίγραμμα αντικειμένων για να βρείτε, αλλά το περίγραμμα μοιάζει με πολλά άλλα αντικείμενα στο παιχνίδι και αν αγγίξετε το λάθος αντικείμενο τιμωρείτε.
To τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας (Σάββατο 30 ...
Πολύ ωραίο παιχνίδι διασκεδαστικο!!!Ωστόσο οι βοήθειες από τα vibeo και από τις ομάδες είναι πολύ μικρές, σε σχέση με τις νέες ενέργειες της τελευταίας ενημέρωσης
Η χειρότερη ενημέρωση και gameplay EVER
Προστέθηκε στο tablet μου και δεν ανοίγει καθόλου. Θα φορτωθεί στο τηλέφωνό μου απλώς προσπαθώντας να αφαιρέσω στοιχεία από τη μνήμη του τηλεφώνου
the broad Sardinian accent—but my hotel, the T Hotel (+39 070 47400, ... sandwiches, at Iglesias Street, cross through the hidden alleys and pass.
CBS Καλο
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά ποτέ δεν είχα τόσα πολλά προβλήματα με ένα παιχνίδι πριν. Έπρεπε να επαναφέρω το τηλέφωνό μου και έχασα ΟΛΗ την πρόοδο στο παιχνίδι μου. Ήμουν στη 10η μέρα ή κάτι τέτοιο, επικοινώνησα μαζί τους και με «αποζημίωσαν» για την ταλαιπωρία. Φυσικά ήμουν στην Ημέρα 21 και με έβαλαν πίσω στην Ημέρα 10, έχασα όλα τα αντικείμενά μου και έπρεπε να επιστρέψω και να φτιάξω ξανά τις σκηνές. Επικοινώνησα ξανά μαζί τους για να τους ενημερώσω ότι δεν ήμουν χαρούμενος που με έστειλαν πίσω. Έτσι με έστειλαν μπροστά, χάνοντας ΠΑΛΙ τα πάντα. Απογοητευτικό!
Secret Tomb – 60min – Θεσσαλονίκη ... Ένας μολυσματικός ιός είναι έτοιμος να βγει έξω από τις μυστικές ... Captain James' Secret - Mystery Lab - Αθήνα
Απο τότε που ξεκινήσω να παίζω το συγκεκριμένο παιδί 2 φορες με εχει γυρίζει παλι απο την αρχη χανοντας ετσι την προοδο που εχει κανει! Για ποιο λογο εγινε αυτο; Δυστυχως θα σταματησω να παιζω.. 2 φορες παλι απο την αρχη παει πολυ!!! Λυπάμαι.
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά θα έπρεπε να δώσει παραπάνω δυνάμεις, για να συνεχίσεις την ρόη του παιχνιδιού πρέπει να πληρώσεις με κάρτα και αυτό είναι μεγάλο φάουλ των δημιουργών. Όλος ο κόσμος σας λεει πως, και γεμίζουν αργά τα αστεράκια με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένουμε ώρες για να ξαναγεμίσουν οι δυνάμεις. Διορθώστε το άμεσα.
Εδώ και λίγες ημέρες δεν ανοίγει η εφαρμογή. Μετά το loading πατάω play και με πετάει εκτός.
Τέλειο παιχνίδι! Ευχαριστούμε !!!
παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι! Το πρότεινα σε τουλάχιστον 10 καθημερινούς παίκτες, αγοράστε τις τελευταίες ενημερώσεις άλλαξαν όλα αυτά. Γίνεται βαρετό να παίζω στο ίδιο επίπεδο 4 φορές για να πάρω ένα αστέρι και δεν μπορώ πια να ανέβω λόγω σφάλματος φόρτωσης. παρακαλούμε οι προγραμματιστές να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα. Δεν θέλω να εγκαταλείψω το παιχνίδι, αλλά εγώ και περίπου 500 άλλοι άνθρωποι δεν θα ξοδέψουμε ούτε μια δεκάρα παίζοντας το μέχρι να διορθωθεί!
Εξαιρετική
Είχα αυτό το παιχνίδι για περίπου 4 χρόνια. Μου αρέσει να το παίζω, αλλά είχα προβλήματα με την εξαφάνιση των αστεριών μου, οι πόντοι εξαφανίστηκαν. Στη συνέχεια, περίπου στο 90ο επίπεδο έφυγε όλη η πρόοδός μου, όλα τα επίπεδα που είχα ολοκληρώσει ήταν κλειδωμένα, οπότε δεν μπορούσα καν να επιστρέψω και να τα παίξω. Έχω ξοδέψει πολλά χρήματα σε αυτό το παιχνίδι για να καταλήξω στο notta! Έχω επικοινωνήσει με την υποστήριξη αρκετές φορές και δεν βρήκα λύση. Απεγκαταστάθηκε σε συσκευή που αφαίρεσε τα πάντα. Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι διατεθειμένος να καταβάλω άλλη προσπάθεια, χρήματα σε αυτό το παιχνίδι.
Αυτή η εφαρμογή ήταν υπέροχη όταν την κατέβασα για πρώτη φορά. Μετά τις δύο τελευταίες ενημερώσεις (για τις οποίες δεν έχετε άλλη επιλογή, αν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε) έκαναν το παιχνίδι απογοητευτικό. Χρειάστηκε ο διπλάσιος χρόνος για να γεμίσει ένα αστέρι. Επίσης, τα 1200 περίπου νομίσματα που συγκέντρωσα έτυχε να πέσουν στα 83 αφού συνέχισα το παιχνίδι μου από την παύση. Είναι σαφές ότι οι κατασκευαστές αυτού του παιχνιδιού το έχουν μπερδέψει προσπαθώντας να βγάλουν χρήματα.
Hidden Hotel: Miami Mystery ماجراجویی fhw
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, ωστόσο πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να κερδίσετε ενέργεια ή να αγοράσετε πιο οικονομικά. Είναι πολύ απογοητευτικό να περιμένεις τόσο πολύ για να ξαναγεμίσει ενέργεια ή να μπορείς να παίξεις μόνο για λίγα λεπτά τη φορά, ειδικά όταν είναι τόσο δύσκολο να κερδίσεις τα απαραίτητα αστέρια για να συνεχίσεις.Επίσης στα παιχνίδια σκιών, αν μπορούσατε να προσθέσετε μια λειτουργία όπου μπορούμε να κρατάμε πατημένο τη σκιά και να δείχνει μια γρήγορη ματιά του αντικειμένου.
Αισχος εμπαινα στο παιχνιδι αλλα δεν με αφηνε να παιξω κολησε κ αναγκαστηκα να το σβησω αν κ μου αρεσε στην αρχη εχασα οτι προοδο ειχα κανει, κ ουτε θα ασχοληθω ξανα.
Μου αρέσει πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Έχει προκλητικά δωμάτια και αλλάζει τα πράγματα αρκετά συχνά. Το backstory είναι επίσης ενδιαφέρον. Δυστυχώς, έχω προχωρήσει στην 32η ημέρα, αλλά δεν μπόρεσα να προχωρήσω. Η λίστα εργασιών μου "έρχεται σύντομα" για πάνω από 2 εβδομάδες και δεν μπορώ πλέον να προχωρήσω στο παιχνίδι. Έχω υποβάλει πολλές αναφορές μέσω του κέντρου προβλημάτων στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα. Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά είμαι απογοητευμένος που δεν μπορώ να συνεχίσω.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά πριν δεν μου επέτρεπε να παίξω. Έπρεπε να το απεγκαταστήσω! δυστυχώς όταν το επανεγκατέστησα έχασα πολλά. έπρεπε να επιστρέψω και να ξανακάνω πράγματα που είχα ήδη ολοκληρώσει. Το ανοιξιάτικο πράγμα ήταν εκεί αλλά τώρα εξαφανίστηκε. όταν πηγαίνω στο κλαμπ μου ή στην εκδήλωση αυτοκινήτου λέει ότι δεν έχω internet αλλά έχω. Αν δεν το έκανα, δεν θα μπορούσα να παίξω το πραγματικό παιχνίδι. Επομένως, εξακολουθώ να διατηρώ τα αστέρια της κριτικής μου τα ίδια προς το παρόν.
Εδώ κ κτ μέρες αργεί πολύ να ανοίξει η εφαρμογή. Χθες κ σήμερα δεν ανοίγει καθόλου.