Post by zecalpoballra on Feb 11, 2022 7:37:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod paljud primogemid ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
See mäng ei ole minu jaoks nii hea, tööd on liiga laisad, näiteks kui hüppad kaljult alla, siis pole enam võimalust tagasi ronida, sest reeglina on kõik kaljud nagu kõrged seinad, mida pole vaja tagasi ronida, lisaks on palju tõrkeid ja see on puhas minecraftgame.kui otsite Play poest "minecrafti rip off versioon", siis on see esimene rakendus, mis ilmub.
See mäng on hea, kuid see mäng nimega "beecraft" on palju parem. Sellel on käsud kõikidel minecrafti plokkidel! Parem on Beecraftis WiFi välja lülitada
MultiCraft — Build and Mine! הרפתקאות ifxz
Seal on üks reklaam, mis muudab mänguekraani pidevalt mustaks ja ma pean rakendusest täielikult sulgema. Kaks minutit mängimist ja sama reklaam rikub mängu ära. Kui teil on reklaame, kasutage reklaame, mis ei aja kogu mängu sassi.
Mul oli see rakendus aastaid, kui värskendus tuli, värskendasin oma mängu, siis kui teist korda värskendust mängisin (kui teate, mida ma mõtlen), oli sellel reklaam, kui mu mängu laaditi PALJU KORDA, see mulle ei meeldi. mäng, kuid mulle ei meeldi see, mida see teeb
Ma armastan mängu, mida ma alati mängin, see on parem kui see, et see on kindel meisterdamine
Kui ma serverisse sattusin, siis ilmuvad reklaamid, ma vihkan reklaame, sest ma ei saa Minecraftis peale. Reklaamid olid nii halvad, et proovisin Minecraftis mängida
Mulle meeldib tema mäng nii väga, aga palun eemaldage selle mängu reklaamid, mul on igav, nii et kui te eemaldate reklaamid ja vead, siis ma nägin mängus palju vigu, nii et kui te seda ütlete, võin seda hinnata 5 tärniga ja hindan ainult siis, kui vead ja reklaamid on igaveseks kadunud või see on kasutu mäng, ma ei mängi seda kunagi ega desinstalli seda
See mäng on nõme, nagu ma isegi ei tea kuhu minna, sest see on igav, nii et ma kustutan selle, nii et kui soovite mängulauda saada, võite selle mängu alla laadida.
Mulle meeldib seda mängu oma lastega mängida. See on lõbus ja ma saan seda kasutada samal ajal õppevahendina, et õpetada oma tütrele nurki, kõrgust, pikkust ja laiust, samuti kasutada seda oma pojal loendamisel ja põhiliste pindalaarvutuste õppimisel.
SEE MÄNG ON ÕUDNE, SEE VÕIB VÄLJA NÄHA KENA, KUID SEE EI OLE ÜLDSE KENA, KUID KUI SINU 2-aastane, ON TÄIUSLIK, KUID PARANDAGE, ET SEE EI LASTA MIND SISSE! NII, PARANDAGE SEE, SEE OLI MINU KOGEMUS
See mäng on hea, kuid 1 Probleem kuidas ma saan meisterdamismodi mängida Mulle meeldib kaart ja kõik asjad, aga ma ei saa modi meisterdada. 2 tärni ..... Loodan, et meeldite mulle mu kommentaar ok bey everybody \(^-^)/
See oleks olnud parem rakendus, KUI sa lihtsalt LÕPETAksid NII PALJU reklaame.. 😑
Lumi kõikjal pole tühja ruumi kehv graafika ärge alla laadige ajaraiskamine laadimine võtab aega!!!!
Mul on mcpe minecraft ja see, see on okei, kuid 1. See rebib ära 2. Tekstuurid ei näe ilusad
palun vähem reklaame ja kui panete asjad maa peale, siis parandage see palun
See on väga tore mäng, aga ma tahan, et see oleks nagu Minecraft, mul on server, mille trofeed on suurepärased
Ma ei saa mee loomingulist moodust, nagu pole ruumi oma mesi asetamiseks, viska üks näpuga eemale, ma saan kallis, aga see on see asi, palun paranda see, kui parandad selle, mina, annan sulle 5 tärni
Sa võid vahel lihtsalt plokkideks seina lüüa ja ma olen ellujäämises, aga ma suudan, aga ma saan teha asju, kõik, mis minu ellujäämine seisneb loovuses
multicraft ei saa minu jaoks töötada):
miks sa mu asukohta küsisid?
See mäng on peaaegu täiuslik minecrafti koopia, kuigi peate võib-olla muutma mängu seadete menüü selgemaks ja mul on sinise kivi mehaanika kohta kaebus, kas saate muuta selle nagu minecraft, kuna see ei tee seda, mida ma tahan. tee seda enamuse ajast, pls?
See mäng on nii hea, aga ma tahan, et sa lisaksid ka lummatud tabeli ja portaalid ning vibu on kasutu see ei tee midagi palun tee vibu nagu vibu nool ei jõua kaugele
Iga kord, kui liitun oma nõbu maailmaga, on kirjas "vale parool" või "ei saa ühendust luua". Olen näinud teisi inimesi sellest probleemist rääkimas, kuid te pole hoolinud neid vaadata ja seda parandada. Kõik minu konstruktsioonid selles serveris on KADUNUD. Kirjutasin juba arvustuse, kuid arvan, et nad kustutasid selle. Parandage oma mäng! Kas sa üldse hoolid sellest? Ka enamik rahvahulkadest näevad kohutavad välja. Paljud inimesed tahavad, et sa neid muudaksid. Kui soovite sellist mängu nagu Minecraft, ostke parem mäng. See mäng on nõme!!
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Puzzle vvpi
Ma armastan seda mängu sm- ma armastan kujundust ja mulle ja mu sõpradele meeldib seda mängida Samuti meeldib mulle väga kruvikeeraja tööriist, see on väga kasulik! 5 tärni kindlasti!
see rakendus on sülearvutis väga halb, mul on see mäng telefonis ja see töötas hästi, kuid sülearvutis ei lase see mul mängida, kui ma ei lase neil oma asukohta juurde pääseda
Ma vihkan reklaame ja kui reklaamid ei lõpe, võtan selle mängu lõplikult telefonist ära
Sellel on rohkem asju ja mobisid kui minecraftil, kuid selle serverid liituvad ainult WiFi-ga, mida ma Internetis mängin
See on halb ripoff ja üldiselt lisab mängu. Kas soovite SELLE MÄNGU JÄLGADA? Muidugi, kui saate lisadest mööda!! See mäng on võrguühenduseta, nii. Lülitage telefonis internet välja ja mängige!!
See oli minu ja mu pere jaoks nii hea mäng, et tasuta serverid muutsid selle 10 korda paremaks kui Minecrafti 50 tehingut, et saada üks server ja ebaaus platvormi kogemus varieerus. Kuid alates uuest värskendusest on ilmnenud tõrge/viga, mis ei luba minu serveris PVP-d. See on masendav ja see on minu ainus kaebus. Loodan, et see saab parandatud, kuna see on halvendanud minu kogemust selle peaaegu täiusliku mänguga.
Tõesti vinge mäng, kuid võib-olla lisage ender pärleid.
Väga põnev mäng. Ja see on kasulik inimestele, kes armastavad minecrafti, kuid ei suuda selle eest maksta. Kuid mul on mitmesuguseid vigu. Palun paranda see. Ja palun lisage juht, et looma haarata. palun lisage tööpinki veel mõned objektid. Samuti miks ma ei saa hakkama kleepuva kolbuksega? Lisa ka alumine portaal, sest obsidiaanist pole kasu.
Tbh mäng on päris lõbus. 3 tärni põhjuseks on aga see, et mul on mänguga probleeme. 1. Kui sisestan õige kasutaja ja parooli, ütleb see, et see on vale. 2. Kui ma serverisse sisenen, laaditakse see kuni meediumini ja siis enam ei laadita. 3. Kui ma proovin midagi kustutada (nagu midagi minu loendist), ilmub see lihtsalt uuesti. 4. Kustutasin rakenduse ja proovisin uuesti, tegi sama. See on peaaegu sama mis mincraft, mulle meeldib see, aga kui saaksite need vead parandada, annaksin 5 tärni
See mäng pole isegi Minecrafti hea koopia. Jah, ma olen varem mänginud Mojangi Minecrafti. Tahtsin lihtsalt testida Minecrafti halbu koopiaid ja mida sa tead? Leian siit ühe hea näite. See mäng on nii ebareaalne. Samuti küsib see juurdepääsu paljudele teie teabele, näiteks asukohale ja mikrofonile, miks kurat on teil vaja minu asukohta halva Minecrafti koopiamängu jaoks?
(Mulle meeldib see mäng väga, kuid hindasin seda 3-ga, kuna seal on palju reklaame, nagu palju reklaame)
See mäng jääb maha ja ma olen mänginud palju mänge ja üks mu lemmikumaid on ather craft, kuid rakendus ei tööta enamikus seadmetes, kuid see töötab minu vanas telefonis ja see on rebil 4, see on täpselt nagu minecraft, kuid enne kõiki uusi värskendusi peaksite seda vaatama
See ei ole hea mäng. Ma ei saa isegi seemet istutada. Minu kodus kudevad isegi loomad, isegi kui on päevavalgus. Kuidas see mängib, on segane. Tulekivi ja teras ei tööta.
See mäng on väga hea, kõik on väga ok, kuid peamine ja suurim põhjus, miks ma annan sellele ühe tärni, kuna tegin oma baasis nii suure täiustuse, kuid kui ma salvestan ja lõpetan ning kui avan oma maailma uuesti ja ma näen oma edusamme ei salvestatud, nii et ma olin nii vihane. Minuga juhtus seda korduvalt, kuid ma eirasin seda, kuid nüüd oli see vastik, nii et hindan seda 1 tärniga. Pls ärge seda mängu alla laadige ja säästke oma aega
Mulle meeldib see mäng, aga kui proovin mitmikmängu, ei saa ma sellega liituda!! Ja kas saate lisada rohkem nahku, mis näevad välja nagu tõeline hooldaja!? Isegi poistele ja kas saab lisada nagu raskusi: rahulik niimoodi ja tee õunte leidmine raskemaks aitäh 🙏🏼