Post by benttiwhittreho on Feb 20, 2022 0:02:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu qızılı artırır ▞▞▞
▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
Tamamilə heyrətamiz!!!! Buradakı yaxşı oyunlardan biri. Çox gözəl oynayır!! Bir problem, çox qısadır! Orta hesabla tamamlamaq üçün cəmi 3 saat vaxt lazımdır.. Amma oyunun mütləq incisi! Onu da cəmi 4 nəfər hazırlayıb!! (Yaradıcılar üçün təkliflər) Mən səviyyəli redaktor əlavə etməyi təklif edirəm. Bu, onu daha çox təkrar oynatma qabiliyyətinə malik edəcək. Siz həmçinin multiplayer əlavə edə bilərsiniz? Bir serveri işlək saxlamaq çətindir, amma burada bir həll var: LAN-da hostun server olmasını təklif edirəm. Kooperativ əlavə etmək üçün
"Görülmüş üz"də həqiqətən streslidir, həqiqətən çətindir, lakin olduqca yaxşıdır.
Bu oyun mənim sevimli oyunumdur, mən onu iki dəfə oynamışam, əyləncə bitmir. Ancaq daha çox dünya əlavə etsəniz çox gözəl olardı
Bu məni həqiqətən təəccübləndirdi. Siz adətən mobil oyunların bu qədər yaxşı olacağını düşünürsünüz, amma bu belədir. Gözləri sevindirdi və əla soundtracki var. Bəzi hissələrdə çətinləşir və bütün tacları əldə etmək HƏQİQƏTƏN ÇƏTİNDİR, amma şükürlər olsun ki, sonluğu qəribə bir şəkildə daha da yaxşılaşdırdığı üçün bunu etdim. Və hətta bitdikdən sonra da, oyunu tamamlamağınız üçün sizə kiçik bir göndərmə paketi kimi daha çox məzmun təklif etdi. 10/10 yenidən oynayacaq
Animasiya olduqca yaxşıdır, lakin bunun üçün ikiqat toxunma funksiyası və ya smt lazımdır. Mən ikinci səviyyədə ilişdim, çünki o, kifayət qədər yüksəkdən uça bilmədi. Bilmirəm bu sadəcə mənəm, amma yaxşı. Bu yalnız mənim təcrübəmdir.
Menyudan keçə bilmirəm, məncə geniş ekranlarda problem var
Ekranın sağ tərəfi kəsilir, lütfən, onu düzəldin. Mən Xiaomi Redmi Note 6 Pro istifadə edirəm
Bu oyun çox əyləncəlidir! Mən hər şeyi oynadım və səviyyələrin hamısı özünəməxsus şəkildə çətin və çox unikaldır! Qrafika, hekayə və musiqi gözəldir; ümumilikdə ƏLA oyun!
Bəli, bu oyun bir az əyləncəlidir, lakin səviyyələr başlanğıcdan getdikcə çətinləşir və həmçinin uçuşu düzəldir, bəlkə də daha yüksəklərə uçmalıdır.
21.96 MB. Скачать взлом. Пиксельный платформер с летающим котом. Cat Bird - это восхитительное путешествие по пиксельным мирам.
GRAY CATBIRD - The Texas Breeding Bird Atlas
Cat Bird Dobrodružné clps
Siz mürəkkəb səviyyələrə çatana qədər hər şey yaxşıdır. Oyununuz dəli kimi geriləməyə başlayır və fps aşağı düşür ki, siz heç nəyi düzgün görə bilmirsiniz.
Bu oyun həqiqətən heyrətamiz bir oyundur! İncəsənət üslubunu və sevimli kiçik Pişik Quşunu bəyənirəm, amma idarəediciləri bəyənmirəm. Bu nəzarətlərlə davam etmək və davam etdirmək mənim üçün bir az çətindir. Amma yenə də ona beş ulduz verirəm!💗
bu oyun həqiqətən mənim gözümə fərqli bir həyat perspektivi qoydu, bu oyun ekstravaqant idi. Vincent Van Goh üslubuna bənzəyən bu şah əsərin necə incə tikildiyinə inana bilmirəm. Bu oyundan əldə etdiyim bütövlükdə həyatı dəyişdirən təcrübə, onun canlı mənzərələri, yaradıcı və unikal sənət tərzi. Bu baxış sadəcə olaraq aşağı ifadədir və kim razılaşsa, cəhənnəmə lənətlənəcəkdir. G'day.
Bunun bir ulduz olmamasının yeganə səbəbi oyunun əslində əyləncəli və olduqca xoş olmasıdır. Bununla belə, çoxlu reklam.
Cat Bird Nuotykių vok
Cat Bird Äventyr dvy
bu, ona görə məyus halda telefonunuzu divara atdığınız oyun növüdür.
Samsung 5G FE-də işləmir Ekranın sağ tərəfi kəsilib və oyun toxunuşu qeydə almır. Oyun işlədiyi zaman onu sınamaq istərdim və o zaman reytinqim dəyişəcək!
Matchington Mansion Teka-teki isq
MÖHBƏT oyundu bacım onu yükləməyi mənə dedi, amma mən istəmədim, sonra hər halda etdim və mən onu çox sevirəm. Bunu bəyənməyimin ən böyük səbəbi personajların sevimli olmasıdır. 😍 (Çətin olduğunu sevirəm)
Mən çətin platforma oyunlarının (Super Meat Boy, Celeste) böyük pərəstişkarıyam və bu oyunu tamamilə tövsiyə edirəm. Qrafika sevimli və gözəldir, lakin oyun olduqca çətinləşir. Nəzarətləri bəyənirəm. Cat Bird tullana bilər, həmçinin enmələrini yavaşlatmaq üçün çırpa bilər. Dürüstcə hiss edirəm ki, oyun platforma texnikasına qədər hover mexanikinin imkanlarını hərtərəfli araşdırdı. Əsas fəsilləri keçdim, amma oyunda hələ çox işim var. Reklamları silmək üçün 2 dollar ödəməkdən məmnunam.
Səviyyə 3 ətrafında piksel mükəmməl sıçrayış tələb olunur. Əyləncə yoxdur.
Bu, yəqin ki, oyunların mövcudluğunda ən yaxşı oyundur, niyə onun reklamları var, buna etiraz etmirəm, çünki başqalarından fərqli olaraq hamısı sizin üzünüzdə deyil.
İstədiyim qədər qənaət nöqtəsinin olmaması pis təcrübədir.
Həqiqətən yaxşı oyun kimi başlayır, lakin bəzi səviyyələr gülünc dərəcədə çətindir və heç bir nəzarət nöqtəsi olmadan siz sadəcə olaraq eyni səviyyədə oynayırsınız, əgər siz sikkələr qazanmaq və ya səviyyəni keçmək üçün bir video izləmək istəsəniz, onda mən onu silməzdim. oyun o qədər tezdir, amma səviyyələrdən biri ilə artıq o qədər darıxıram ki, keçə bilmirəm, ona görə də irəli gedə bilməyəcəyim üçün oyunu saxlamağın mənası yoxdur.
Cat Bird Seikkailu rbsa
Qulaq asın, mən bu oyunu həqiqətən sevirəm və bütün dünyada ona 5 ulduz vermək niyyətində idim, lakin ikinci dünyanın yarısında bu oyun DƏLİ kimi geriləməyə başladı və onu demək olar ki, tamamilə oynanılmaz etdi, xüsusən də pişik quşlarının ölməməsi üçün hərəkətə davam etməli olduğu ardıcıllıqlar zamanı. Məncə, bu, mənim telefonumda deyil, amma kim bilir. Mən də iki saat ərzində döydüm.
Bu oyun OnePlus 6t-də işləmir. Ekran kəsilib, onu tamamilə oynatmaq mümkünsüz edir.
catbird, any of five bird species named for their mewing calls, which are used in addition to song. The North American catbird (Dumetella carolinensis),
Mən hətta oyunu oynaya bilmirəm, çünki mətbuatda başlamaq üçün basın deyəndə heç nə baş vermir
Скачать Cat Bird 1.0 [Без рекламы] MOD apk. Пиксельный ...
Çərçivə sürəti azalır.
Çox əyləncəli və həm də estetik cəhətdən xoş bir oyun. Mən buna aludə idim və oynamağı dayandıra bilmirdim.
Mən oyunu yenicə yüklədim və başlamaq üçün qışqırmağa toxunun deyir. Mən o ekrandan keçə bilmirəm. Telefonum xiaomi Redmi note 10-dur (Səhv olub və oynatmaq mümkün deyil.)
Bütün oyunu oynadı və hər bir tacı aldı. Sevdim. Dəyişdirəcəyim tək şey səviyyəli redaktordur, çünki mən internet olmadan bütün oyunu oynamaq imkanım var və bu, heç bir reklamı heç vaxt görməməyə imkan verir. Səviyyə redaktoru və icma səviyyələri əlavə edin və sonra hər bir neçə səviyyədə oynamaq üçün reklamlara baxmalı olacaqsınız. Sadəcə olaraq bir az qazanc əldə edə biləsiniz.
uzun müddətdir ki, kompüterinizdəki oyunlarınızı sevirdim, lakin bu oyuna çox gec gəldim. Çətin və həqiqətən əyləncəli! Bir az sinir bozucu olsa da, gecikmə ilə bağlı problemlər var, amma bu, yəqin ki, məndədir