Post by benttiwhittreho on Feb 20, 2022 0:06:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Somewhere - The Vault Papers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Somewhere - The Vault Papers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar altını artırır ▞▞▞
▞▞▞ Somewhere - The Vault Papers 2022 version ▞▞▞
Her şey mükemmel kullanıma hazır "banağ para veğr" diyen yapımcıya ne demeli!!! edit=amk dilenci
Oyun bayaaaaa güzel ve maleef 😅 yaptı 2.si çıkaran emeği geçen herkes eline sağlık
Somewhere The Vault Papers v1.5.0 MOD APK – TAM SÜRÜM
Somewhere - The Vault Papers Seikkailu the
Çok güzel oyun tavsiye ama 1 yıldız kırmamı anlatmayı beklemesi arada uzun sürüyor
7-) Somewhere-The Vault Papers: · 6-) Plague Inc: · 5-) SimCity Build: · 4-) PC Creator-PC Building Simulator: · 3-) eFootball PES 2020: · 2-) Critical Ops: · 1-)
Çok ilgi çekici. İyi yazılmış ve yapılmış. Yazılma şekli, Cat'in güvenliğinden gerçekten korkmama neden oldu. İyi tahmin. Beni daha fazla bağlarsan, oyunun beta testini yapmaktan memnuniyet duyarım. Yukarıda da söylediğim gibi çok iyi bir oyun. (Bunun gibi daha fazla oyuna ihtiyacım var, bu yüzden daha fazlasını yapmalısınız. Thx) =)
Somewhere The Vault Papers v1.5.0 MOD APK – TAM SÜRÜM siteye eklenmiştir.
Aşırı iyi bir oyun, kesinlikle tavsiye ederim.
Seçim tabanlı, hikaye türündeki bu oyun serimizde. Oyunda bulunan telefon ile başı dertte olan Cat'i ...
Pek iyi değil benim adım Orion biraz adımı koyamıyorum HHELP
Harika ve heyecan verici bir oyun. Biraz zamanımı aldı ama yaptım.. Gerçekten çok eğlendim.
Somewhere - The Vault Papers 冒險 cvi
Download Somewherewhere - A real-time textual thriller with multiple choices!
Gayet güzel ve çılgındı
izinleri vermezsek ne oluyor ben oluyorsun oyun devam ediyor yardım edin lütfen
inançla oyun bitebiliyordu betada iken ama şimdi neden betayı kullanmış da paralı başlamak ki sonu.
Çok güzel bir oyun, oynamaktan keyif alıyorum, fazla zaman almıyor, harika bir hikayesi ve oynanışı var.
Başarılarınızın devamını diliyorum. Tek sevmediğim noktayı nokta paralı olmasidir.
Ben bu çok seviyorum ama İngilizce oluyo ve çevrilmiş bu Türkçe olduğu için sevinmiştim ama malesef bidaha yazılı yazması için kırk saatleri bekliyorsunuz ;(
çöp
Tam sürümü satın aldıktan sonra bile hızlı modu etkinleştirmeye izin verilmeden önce oyunu bitirme gereksinimi, oyunu bir şekilde sıkıcı hale getiriyor. Ayrıca, gerçek dünya ipuçlarını arama gereksinimi, benim için daha eğlenceli olmasa da oyunda ilerlemeyi gerçekten zorlaştırıyor.
Somewhere The Vault Papers yapımcılığını Playdius stüdyosunun üstlendiği android platformunun tanınmış macera oyunlarından birisidir.
Harika iş Playdius !!!!!
Şimdiye kadar beğendim, oyundan hiç bildirim almadım. Zaten önceliği açtım ve hala bildirimde bulunuyorum, bu yüzden rastgele açıp oynamaya devam etmek için uzun aralıklarla açıyorum.
Tam oyun ücreti ne kadar?
harika
Oyunu gerçekten çok seviyorum, özellikle Google harita şeyini, kedinin hamburg'dan çıkmasına yardım eden gerçek hayat gibi
Blackmoor 2: Action Platformer የእንቅስቃሴ jyqf
Somewhere - The Vault Papers Macəra elz
Yaa full indirebilirim😘
Somewhere - The Vault Papers Avanture rjs
2021-2-15 · Somewhere The Vault Papers v1.5.2 sürümünde hata düzenlemeleri ... Ninja warrior: macera oyunları efsanesi Hileli apk indir
The Curse in The Village - Horror Thriller APK - APKDownload ...
Governor of poker 2 apk android oyun club. ... 17 Haziran Yorum Aksiyon Oyunları, Android Oyun, Macera Oyunları
daha kısa bekleme süreleri olsaydı.
Somewhere Android APK'sını indir ...
kısa
Başta, oyun gerçekten yetenekli gitti. Gerçekçilik,hikaye örgüsü,seçimler çok hoş.Oyundan biraz bahsedecekm:Gerçekten insanı içinden bir insan var. Hikayeyi çok güzel anlatıyor. Gerçekçilik oyunu gerçekten mükemmel kılmış ise ve seçicilerin önünü görmek. Olaydan bir şeydan bashedeyim:Cat hakkında bir arkadaştan birisinden birinden yardımken bize içinden geçen atıyor ve olaylardan biraz başlıyor. Biz Cat'e mesaj yoluyla yardım etmeye çalışıyoruz.
Sil süpür hilesi apk indir (Somewhere The Vault Papers MOD ...
Android'de hikayeli oyun var mı? | ShiftDelete.Net Forum
Ben oyunu çok sevmiştim ama ondan sonra kız tablet markasını sordu ben son 4 şey diye baslıyordu bana sadece marka o ekran şeytim şey geldiima şey yüklendi bu tabletimde şey sonra okulda...